Välkommen till Norrlandsvilt

Råvaror att vara  stolta över

Våra varorKontakta oss

Om oss

Vi är Norrlandsvilt

Norrlandsvilt är resultatet av en gemensam passion och över 40 års erfarenhet från vilt- och köttbranschen.

Gemensam passion och över 40 års erfarenhet 

Både Fredrik Eklund och Johan Tyrbro har börjat från grunden, och är väl förtrogna med alla steg i kedjan, från inköp av levande djur, slakt, styckning, paketering, logistik, transporter, marknadsföring, försäljning och kundsupport.

Båda två har också en gedigen erfarenhet av att bygga företag och uppnå resultat genom sinne för detaljer, hjärta för god kvalitet och näsa för vad kunden verkligen vill ha.

Dukat för utemiddag med Norrlandsvilt Älgköttbullar

Ett stort steg framåt för gastronomisk utveckling

När Fredrik och Johans vägar till slut korsades 2017 såg de samma sak: Ett nytt företag som vill lyfta fram det bästa av det vilda och göra det på ett sätt som både ger konsumenterna svenskt kvalitetskött och samtidigt visar respekt för råvaran, de renägare och de jägare som gör detta möjligt.

Man har bevisat att etik, moral och omsorg går att förena med lönsamhet och effektivitet. Plus att det även är bra för smaklökarna (Fredrik tilldelades t ex Gastronomiska Akademiens pris 2006 för ”För gastronomisk utveckling av högkvalitativa viltprodukter”). Hållbarhet, spårbarhet och kvalitet på en helt ny nivå. Det är Norrlandsvilt.

Exklusiv uppläggning på tallrik med viltkött, grönsaker och potatispuré